NIEUWS          MUZIEK          OVER THAR          CONTACT
 

Om met een clichť te beginnen: al van jongs af aan vormt muziek de rode draad in het leven van Thar Dynandi. Op 7-jarige leeftijd leerde hij zijn eerste instrument te bespelen op de muziekschool. Vanaf zijn prille puberteit heeft hij zichzelf vervolgens het (bas)gitaar spelen aangeleerd. Vrij kort daarna begon hij heel voorzichtig met het schrijven van eigen liedjes. De verscheidenheid aan instrumenten die hij bezit en (in de basis) bespeelt heeft zich in de loop der jaren uitgebreid. Daarnaast is hij zich sinds 2008 gaan verdiepen in het fenomeen homerecording. Alle liedjes zijn dus van het prille begin tot het bittere eind 100% DIY (do it yourself).

De meeste nummers die hij schrijft kun je qua genre scharen onder pop/rock & singer-songwriter. Al maakt hij ook uitstapjes naar minder voor de hand liggende genre's als smartlappen, nederhop, dance/trance, grunge, etc. "It's all music to me" aldus Thar.

De teksten zijn soms gebaseerd op zijn eigen ervaringen, soms op basis van ervaringen van anderen en soms puur fantasie. Combinaties zijn ook mogelijk. 

Drie nummers van Thar zijn verschenen op VPRO's Luisterpaal (Hollandse Nieuwe). Daarnaast wordt zijn muziek door meerdere radiostations gedraaid en is hij een aantal keer te gast geweest in radio uitzendingen. Er zijn geen plannen om de liedjes live ten gehore te brengen. Maar opper je ideeŽn, mocht je daar verandering in willen zien.